19/3. Dönem POMEM Öğrencilerinin DİKKATİNE
  15 Ağustos 2018

19/3. Dönem POMEM Öğrencilerinin DİKKATİNE

Kırşehir POMEM Müdürlüğümüze  nakilleri yapılan öğrenci adaylarının  26 Ağustos günü en geç saat: 17:00’a  kadar okulumuza giriş yapmaları gerekmektedir.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN DİĞER HUSUSLAR

1-Teorik eğitim almış oldukları POMEM Müdürlükleri tarafından kendilerine tahsis edilen melbusatların tamamı ile ihtiyaç duyacakları eşyaları ( sivil kıyafet, eşofman takımı, spor ayakkabı,pijama,terlik, havlu, yeteri kadar iç çamaşırı, tıraş malzemeleri vb. kişisel bakım malzemeleri ) okula gelirken yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

2- ULAŞIM: Okulumuz Kırşehir merkez Güldiken mahallesi Şehit Mahmut Sarısakal caddesinde yer almaktadır.Otobüs ile gelecek öğrenciler için çarşı merkezinden dolmuşlar kalkmaktadır. Ayrıca otogardan okulumuza 15.00" ten  itibaren servis kalkacaktır.

3-Değişiklikler web sayfamızdan duyurulacaktır. Web adresimizin günlük olarak takip edilmesi adaylar için  faydalı olacaktır.

4- Öğrencilerimizin mağdur olmaması  için yukarıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

OKULUMUZA GETİRİLMESİ YASAK OLAN MALZEMELER

1-Ses ve görüntü kaydetme,depolama ve oynatma özelliği bulunan; akıllı cep  telefonu,laptop, tablet, fotoğraf makinesi, kamera, radyo, usb bellek özelliği olan  mp3 çalar vb. her türlü elektronik cihazlar,

2- Her türlü yiyecek ve içecekler,

3- Doktor raporu ya da reçetesi ibraz edilmeyen ilaçlar ile her türlü bitkisel ilaç ve takviye edici gıda maddeleri,

4- Alyans ve saat hariç her türlü takı veya aksesuarlar,

5-Her türlü siyasi ya da ideolojik yayın ve malzemeler okulumuza kesinlikle getirilmeyecektir.

Haber Paylaş