Müdürlüğümüze Planlaması Yapılan 23.Dönem Öğrenci Adaylarının Dikkatine
  13 Mart 2019

23. DÖNEM POMEM KAYDI İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR

ASKERLİK İLE İLGİLİ BELGELER:

1. Askerlik hizmetini yapmış adaylardan “Terhis Belgesi (Aslı ve Fotokopisi)
  2. 1111 sayılı Askerlik kanununun 10.maddesine göre askerlik hizmetini yapmış sayılanlardan Askerlik Durum Belgesi (Aslı yada aslı gibidir onaylı)
  3. Askerliğini yapmayan adaylar tecilli olduğuna dair belge  (Tecil belgesi Aslı ve Fotokopisi)
  4. Askerlik süresince alınan hava değişimi raporu. (Aslı ve fotokopisi)
  5. Askerlikte herhangi bir sebeple alınan Sağlık Kurulu Raporu .(Aslı ve fotokopisi)
  6. Askerlikten muaf veya Askerliğe elverişli olmadığını gösterir onaylı belge. (Aslı ve fotokopisi)

EVLİLİKLE İLGİLİ BELGELER:

1. Evlilik cüzdanının aslı ve evlilik cüzdanının ilk üç sayfasının fotokopisi(1 suret)
  2. Eşine ait adli sicil kaydı. (Son 15 gün içinde alınmış güncel, aslı ve fotokopisi)
  3. Eşinin nüfus cüzdanın fotokopisi ve 2 adet fotoğrafı.
  4. Eşi hakkında sonuçlanmış veya devam eden davası bulunanlar ilgili mahkeme evraklarının onaylı sureti

ÖĞRENİM İLE İLGİLİ BELGELER:

1. Mezun olduğu üniversiteye ait diplomanın aslı veya onaylı örneği (1) adet fotokopisi (Diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi),diploması düzenlenmemiş olanların ise geçici mezuniyet belgesi ve iki (1) adet fotokopisi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite /enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini) getireceklerdir.
  2. 2008 yılı ve öncesi liseyi (hazırlık) 4 yıl süre ile okuyanlar; lise diplomasında, (teknik lise, öğretmen lisesi, vb) 4 yıl, 1+3 yıl, 3+1 yıl, hazırlık+ 3 yıl ibaresi olanlar varsa diploma aslını veya onaylı suretini, (1) adet fotokopileri ile birlikte getirilecektir. (Liseyi 2009 ve sonrasında bitiren adayların diploma veya hazırlık belgesi getirmelerine gerek yoktur) Diploması elinde olmayanlar ile diplomasında hazırlık okuduğu belirtilmeyenler ise; lisede hazırlık  okuduklarına dair mezun oldukları okul idaresinden alacakları ıslak imzalı ve mühürlü belgeyi getireceklerdir.

KAYIT ESNASINDA GEREKLİ BELGELER:

1. ​​​​​​Adayın kendisinin Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  2. Adli sicil kaydı ( Son 15 gün içerisinde Adliyeden alınacak, 1 suret. )
  3. 1 Adet İkametgah Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)
  4. Vukuatlı Nüfus kayıt örneği (Açıklamalı ve tüm aile bireylerinin isimleri de bulunacak ayrıca e-Devlet  üzerinden alınabilir.)
  5. Kendisine veya eşine ait isim ve soy isim değişikliği varsa buna ait mahkeme kararı.
  6. Kan Grubunu gösterir belge (Ehliyet veya Nüfus cüzdanında yazıyorsa fotokopileri yeterli olacaktır.)
  7. Müracaat dosyalarında bulunan fotoğraflar haricinde, son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraflar biyometrik olmayacak, takım elbiseli, kravat ve gömlekli olacak, sakal, bıyık olmayacak ayrıca her fotoğrafın arkasına isim soy isim ve T.C. Kimlik No yazılacak)
  8. Herhangi bir sebepten Dolayı şüpheli ya da sanık olarak Mahkemesi Devam Eden ya da Mahkemesi Sonuçlanan (Kesinleşme Şerhi ile Beraber) Mahkeme ile ilgili tüm evrakları mühürlü-onaylı olarak yanlarında getireceklerdir.
  9. Adaylar e-Devlet şifresini alarak aktif hale getireceklerdir.

UYARI: Geçici kayıt esnasında istenilen belgelerin asıllarını getirmeyen adaylar eğitim ve öğretimin başlama tarihinde bu belgelerin asıllarını ibraz etmek zorundadırlar. Aksi takdirde kesin kayıtları yapılmayacaktır.

OKULA GETİRİLMESİ YASAK OLAN MALZEMELER:

1. Ses ve görüntü kaydetme, depolama ve oynatma özelliği bulunan; akıllı cep telefonu, laptop, tablet PC, fotoğraf makinesi, kamera, radyo, usb bellek özelliği olan mp3 çalar vb. gibi her türlü elektronikcihazlar,
  2. Öğrenci ya da öğrenci yakınları tarafından okula getirilen ya da gönderilen her türlü yiyecek ve içecekler,
  3. Doktor raporu ya da reçetesi ibraz edilemeyen ilaçlar ile her türlü bitkisel ilaç ve takviye besin maddeleri,
  4. Her türlü yanıcı kesici ve delici aletler,
  5. Alyans ve saat hariç her türlü takı veya aksesuarlar,
  6. Her türlü siyasi ya da ideolojik yayın ve malzemeler okulumuza getirilmeyecektir.

GETİRİLMESİ GEREKEN MALZEMELER:

1. Pijama, terlik, havlu, yeteri kadar iç çamaşırı, tıraş malzemesi vb. kişisel malzemeleri,
  2. Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak resmi istihkakları kendilerine dağıtılana kadar giyebilecekleri kıyafetler ile birlikte 2 Adet koyu renk kumaş pantolon,  2 adet açık mavi ya da beyaz gömlek, 1 adet lacivert kravat, 1 çift siyah kundura ve siyah kışlık bot.
  3. Eşofman takımı ve spor ayakkabı (Siyah ya da Lacivert)
  4. Müdürlüğümüze planlaması yapılan adayların, 18/03/2019 günü saat 17:00’ a kadar geçici kayıtlarını yaptırmak üzere okulumuzda evrakları ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte kayıtlarını yaptırmayan adaylar haklarını kaybedecektir.
  5. Öğrenci adaylarının okula girişlerinden itibaren barınma ve yemek ihtiyaçları okulumuz tarafından karşılanacaktır.
  6. Değişiklikler web sayfamızdan duyurulacaktır. Web adresimizin takip edilmesi gerekmektedir.

UYARI: Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir. Kayıt için gelecek tüm öğrencilerimizin, okulumuza gelmeden önce saç ve sakal tıraşı olmaları gerekmektedir.

ULAŞIM:

Okulumuz Kırşehir Merkez, Güldiken Mahallesi, Şehit Mahmut Sarısakal caddesinde yer almaktadır. Ayrıca otogar Müdürlüğümüz arası toplu taşıma araçları mevcuttur.

Haber Paylaş