26. DÖNEM POMEM KAYDI İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE
  02 Ekim 2020

26. DÖNEM POMEM KAYDI İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR

ASKERLİK İLE İLGİLİ BELGELER

1. Askerlik hizmetini yapmış adaylardan “Terhis belgesi (2 Adet Fotokopisi) Askerliğini yapmayan adaylar için Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)
  2. Askerlik süresince alınan hava değişimi ve heyet raporu. (Aslı ve 2 Adet fotokopisi)
  3. Askerlikten muaf veya Askerliğe elverişli olmadığını gösterir onaylı belge. (Aslı ve fotokopisi)

EVLİLİKLE İLGİLİ BELGELER

1. Evlilik cüzdanının aslı ve evlilik cüzdanının ilk üç sayfasının fotokopisi(2 suret)
  2. Eşine ait adli sicil kaydı. (Son 15 gün içinde alınmış güncel, e-Devlet üzerinden alınabilir.)
  3. Eşinin nüfus cüzdanın fotokopisi (1 Adet)
  4. Eşi hakkında sonuçlanmış veya devam eden davası bulunanlar ilgili mahkeme evraklarının onaylı sureti

ÖĞRENİM İLE İLGİLİ BELGELER

1. Mezun olduğu üniversiteye ait diplomanın aslı veya onaylı örneği (2 Adet Fotokopisi) (Diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi),diploması düzenlenmemiş olanların ise geçici mezuniyet belgesi ve iki (2) adet fotokopisi (Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite /enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini) getireceklerdir.
  2.  Lisede hazırlık sınıfını okuyanlar, liseyi 4 yıl okuyanlar (Teknik Lise, Öğretmen Lisesi) diplomasında 4 yıl, 1+3 yıl, 3+1 yıl, hazırlık+ 3 yıl ibaresi olanlar varsa diploma aslını ve (2) adet fotokopisini veya onaylı örneğini, yoksa mezun olduğu okuldan alınacak imzalı ve mühürlü ayrı bir belge getireceklerdir. (Liseyi 2009 ve sonrasında bitiren adayların diploma veya hazırlık belgesi getirmelerine gerek yoktur)

GEREKLİ BELGELER

1. Noter onaylı Yüklenme Senedi ( Yüklenme Senedini getirmeyen adayların kayıtları alınmayacaktır.)
  2. Adayın kendisinin Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi (2 Adet)
  3. Adli sicil kayıt belgesi ( Son 15 gün içerisinde e-Devlet üzerinden alınacak, 1 suret.)
  4. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Açıklamalı ve tüm aile bireylerinin isimleri de bulunacak ayrıca e-Devlet  üzerinden alınabilir.)
  5. Kendisine veya eşine ait isim, soy isim veya yaş değişikliği varsa buna ait mahkeme kararı.
  6. Kan Grubunu gösterir belge (Ehliyet veya Nüfus cüzdanında yazıyorsa 1 adet fotokopileri yeterli olacaktır.)
  7. Son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet biyometrik fotoğraf (Her fotoğrafın arkasına isim-soy isim ve T.C. Kimlik No yazılacak)
  8. Herhangi bir sebepten dolayı şüpheli ya da sanık olarak mahkemesi devam eden ya da mahkemesi sonuçlanan (Kesinleşme Şerhi ile Beraber) Mahkeme ile ilgili tüm evrakları mühürlü-onaylı olarak yanlarında getireceklerdir.
  9. Adaylar e-Devlet şifresini alarak aktif hale getirecek ve kare kodlu HES Kodunu almaları Müdürlüğümüze girişte ibraz etmeleri gerekmektedir.

*** HER ÖĞRENCİ ADAYI SAĞLIK KURULU RAPORU İÇİN SON 2 (İKİ) YILLIK İLAÇ GEÇMİŞİNİ TEMİN

EDEREK MUTLAK SURETTE GETİRECEKLERDİR. (ECZANELERDEN, AİLE HEKİMLERİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR)

OKULA GETİRİLMESİ YASAK OLAN MALZEMELER

1. Ses ve görüntü kaydetme, depolama ve oynatma özelliği bulunan; akıllı cep telefonu, laptop, tablet PC,  fotoğraf makinesi, kamera, radyo, usb bellek özelliği olan mp3 çalar vb. gibi her türlü elektronik cihazlar,
  2. Öğrenci ya da öğrenci yakınları tarafından okula getirilen ya da gönderilen her türlü yiyecek ve içecekler,
  3. Doktor raporu ya da reçetesi ibraz edilemeyen ilaçlar ile her türlü bitkisel ilaç ve takviye besin maddeleri,
  4. Her türlü yanıcı kesici ve delici aletler,
  5. Alyans ve saat hariç her türlü takı veya aksesuarlar,
  6. Her türlü siyasi ya da ideolojik yayın ve malzemeler okulumuza getirilmeyecektir.

GETİRİLMESİ GEREKENLER

1. Pijama, terlik, havlu, yeteri kadar iç çamaşırı, çorap, tıraş malzemesi, şampuan vb. kişisel malzemeleri,
  2. Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak resmi istihkakları kendilerine dağıtılana kadar kışlık mont,içlik, siyah kışlık bot. vb.
  3. Kumaş pantolon (siyah veya lacivert), beyaz gömlek, lacivert kravat, 1 çift siyah kundura
  4. Eşofman takımı ve spor ayakkabı (Siyah ya da Lacivert)

*** Müdürlüğümüze planlaması yapılan adaylar 06.10.2020 Salı günü saat 17:00’ a kadar geçici

kayıtlarını yaptırmak üzere okulumuzda evrakları ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

*** Öğrenci adaylarının okula girişlerinden itibaren barınma ve yemek ihtiyaçları okulumuz tarafından karşılanacaktır.

*** Değişiklikler web sayfamızdan duyurulacaktır. Web adresimizin takip edilmesi gerekmektedir.

UYARI: Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir. Kayıt için gelecek tüm öğrencilerimizin, okulumuza gelmeden önce saç ve sakal tıraşı olmaları gerekmektedir.

ULAŞIM

Okulumuz Kırşehir merkez, Güldiken mahallesi, Şehit Mahmut Sarısakal caddesinde yer almaktadır. Ayrıca otogar Müdürlüğümüz arası toplu taşıma araçları mevcuttur.

Google haritalar üzerinden yol  tarifi almak için tıklayın

Haber Paylaş