DUYURULAR

2024 YILI PMYO KAYDI İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN KADIN ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR
  25 Eylül 2024

GEREKLİ BELGELER

1- Adli sicil kaydı (Son 15 gün içerisinde e-devlet alınacak, 1 suret. )

2- İkametgah (yerleşim yeri) Belgesi. (e-devlet)

3- Kendisine ait isim ve soy isim değişikliği varsa buna ait mahkeme kararı.

4- Kan grubunu gösterir belge (Ehliyet veya Nüfus cüzdanında yazıyorsa fotokopileri yeterli olacaktır.)

5- Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet biyometrik fotoğraf (her fotoğrafın arkasına isim soy isim ve T.C.Kimlik No yazılacak)

6- Herhangi bir sebepten Dolayı şüpheli ya da sanık olarak Mahkemesi Devam Eden ya da Mahkemesi Sonuçlanan (Kesinleşme Şerhi ile Beraber) Mahkeme ile ilgili tüm evrakları mühürlü-onaylı olarak yanlarında getireceklerdir.

7- Diploma aslı ya da Kayıp ise mezun olduğu okuldan alınacak ıslak imzalı onaylı Mezuniyet belgesi (Aslı ve 2 Adet fotokopi)

8- Evli ise evlilik cüzdanının ilk 3 sayfasının fotokopisi

9- Adaylar e-Devlet şifrelerini alarak aktif hale getireceklerdir.

*** HER ÖĞRENCİ ADAYI SAĞLIK KURULU RAPORU İÇİN SON 2 (İKİ) YILLIK İLAÇ GEÇMİŞİNİ TEMİN EDEREK MUTLAK SURETTE GETİRECEKLERDİR. (ECZANELERDEN, AİLE HEKİMLERİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR)

OKULA GETİRİLMESİ YASAK OLAN MALZEMELER

1- Ses ve görüntü kaydetme, depolama ve oynatma özelliği bulunan; akıllı cep telefonu, laptop, tablet PC, fotoğraf makinesi, kamera, radyo, usb bellek özelliği olan mp3 çalar, powerbank, akıllı saat, kablosuz kulaklık gibi her türlü elektronik cihazlar,

2- Öğrenci ya da öğrenci yakınları tarafından okula getirilen ya da gönderilen her türlü yiyecek ve içecekler,

3- Doktor raporu ya da reçetesi ibraz edilemeyen ilaçlar ile her türlü bitkisel ilaç ve takviye besin maddeleri,

4- Her türlü uyuşturucu, uyarıcı, yanıcı, kesici ve delici aletler,

5- Alyans ve saat hariç her türlü takı veya aksesuarlar,

6- Her türlü siyasi ya da ideolojik ve yasaklı yayın ve malzemeler okulumuza getirilmeyecektir.

7- Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemeleri,

8- Elektrikli ve şarjlı sac şekillendirici (Düzleştirici, Maşa v.b.) getirilmeyecektir.

9- Gelen öğrenci adayları yanlarında makyaj vb. ürünler bulundurmayacaktır.

GETİRİLMESİ GEREKENLER

1- Pijama takımı, terlik, havlu, yeteri kadar iç çamaşırı, çorap(bilek ya da babet olmayacak), şampuan vb. kişisel malzemeleri, Koyu renk lastik toka,

2- Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak resmi istihkakları kendilerine dağıtılana kadar kışlık

Mont (siyah ya da lacivert), içlik, siyah veya lacivert ayakkabı vb. yeteri kadar nakit para.

3- Koyu renk ceket (siyah veya lacivert) Kumaş pantolon (siyah veya lacivert), Açık Mavi gömlek, lacivert kravat, 1 çift siyah kundura (tabanı düz)

4- Eşofman takımı ve spor ayakkabı (Siyah ya da Lacivert)

5- Kamera ve internet özelliği olmayan tuşlu telefon

6- Her öğrenci adayı yanında not defteri ve mavi tükenmez kalem ile kurşun kalem getirecektir.

7- Başörtüsü takacak kadın adaylar siyah ya da lacivert düz ve desensiz başörtüsü getirmeleri,

*** Müdürlüğümüze planlaması yapılan adaylar 01.10.2024 Salı günü saat 17:00’ a kadar geçici kayıtlarını yaptırmak üzere okulumuzda evrakları ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

*** Öğrenci adaylarının okula girişlerinden itibaren barınma ve yemek ihtiyaçları okulumuz tarafından karşılanacaktır.

*** Değişiklikler web sayfamızdan duyurulacaktır. Web adresimizin takip edilmesi gerekmektedir.

UYARI: Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir. Kayıt için gelecek tüm öğrencilerimizin, yukarıda belirtilen kurallara azami özen göstermeleri ve hassasiyetle takip etmeleri gerekmektedir.

ULAŞIM

Okulumuz Kırşehir merkez, Güldiken mahallesi, Şehit Polis Mahmut Sarısakal caddesinde yer almaktadır. Ayrıca otogar ile Müdürlüğümüz arası toplu taşıma araçları mevcuttur.

Haber Paylaş